Tullio M. Puglia/Getty Images
PROMJENE U TALIJANSKOM DIVU

A GDJE JE MANDŽUKIĆ? TALIJANI PREDVIĐAJU IZGLED SARRIJEVOG JUVENTUSA Predstavljene dvije formacije - obje bez hrvatskog napadača

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. lipanj 2019. 22:54

Juventus je protekle nedjelje i službeno potvrdio Maurizija Sarrija kao novog trenera, a s njegovim dolaskom talijanski su mediji već počeli nagađati kako bi mogla izgledati udarna postava 'Stare dame'.

Ugledni Corriere dello Sport uvjeren je da Sarri u glavi ima dvije formacije. Prva je 4-3-3, dok je ona zamjenska 4-3-1-2. Nama je pak ova 'slagalica' upala u oko jer su Talijani iz obje početne postave izostavili hrvatskog napadača Marija Mandžukića.

Naime, u prvoj formaciji društvo u napadu nedodirljivom Ronaldu čine Bernardeschi i Federico Chiesa, igrač Fiorentine koji bi prema talijanskom mediju trebao uskoro navući dres Juvea.

U drugoj formaciji također nema Mandže, a ovoga je puta Portugalac izdvojen u napadu s Icardijem koji je još uvijek igrač milanskog Intera.

No, nisu Icardi i Chiesa jedini igrači koje Talijani guraju u Juventus i ove formacije. Tu se tako još spominju i Sergej Milinković-Savić (Lazio), Emerson (Chelsea) te Kieran Trippier (Tottenham).

Istaknimo i da je svoju analizu novog Juventusa napravio Tuttosport koji je Mandžukiću dao 50 posto šanse za ostanak u talijanskom prvaku.

"Ima ugovor do 2021. godine, ali pripazite na moguće kineske ponude", napisali su iz Tuttosporta uz sliku hrvatskog napadača.

Spomenimo i kako je jedna od tema u talijanskim medijima odšteta koju je 'Stara dama' platila za Sarrija, a iznos koji se najčešće spominje je milijun eura.

Linker
24. travanj 2024 01:04