Rijeka, 290619.
Stadion Rujevica, pomocno igraliste.
Prijateljska utakmica, Rijeka - Celje.
Na fotografiji: Acosty Maxwell Boadu.
Foto: Matija Djanjesic / CROPIX
Matija Djanjesic / CROPIX

PRIČA PIJE VODU

ACOSTY NA IZLAZNIM VRATIMA RIJEKE, NAJSKUPLJE POJAČANJE U POVIJESTI KLUBA POD POVEĆALOM VELIKANA Evo koliko bi na Rujevici mogli inkasirati

AUTOR:
  • Vedran Filipović

 • OBJAVLJENO:
 • 19.07.2019. u 22:06

 • Maxwell Acosty ima ugovor s Rijekom do idućeg ljeta, može odigrati krilo i špicu, ali nikoga nije uvjerio da može učiniti nešto što ne mogu, recimo, mladići Bušnja ili Vuk.

  Shodno tome, Rijeka bi napravila dobar posao kada bi ga za 700 tisuća eura uspjela prodati u Cosenzu, talijanskog drugoligaša koji je prema tamošnjim medijima zainteresiran za Acostyja. Priča “pije vodu” jer je trener Cosenze Piero Braglia koji ga je vodio u Juve Stabiji 2012. godine, treba tek vidjeti hoće li se interes pretvoriti u nešto konkretnije.

  Također, prema navodima škotskih medija, Glasgow Rangers je na Maksimiru pratio Antonija Čolaka jer Gerrardu treba zamjena za Morelosa, a s hrvatskog tržišta je već posezao za igračima (Katić, Barišić, Grezda).

  Rijeka, 100218.
Stadion na Rujevici.
Hrvatski telekom Prva liga, 21. Kolo, susret izmedju Rijeke i Istre.
Na fotografiji: Mirko Antonio Colak.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
  Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
   

  Ipak, Riječani su puno uložili u Čolaka i gotovo sigurno ne bi išli ispod iznosa od 2,5 milijuna eura odštete za svog prvog napadača i najskuplje pojačanje u klupskoj povijesti.

  Iz drugih medija