Ronald Gorsic / Hanza Media / Hanza Media
DOBAR NAPADAČ I KOŠTA

AKO VEĆ NIJE USPIO DINAMO, ZAŠTO NE BI POKUŠALI GRCI PAOK želi dovesti legendarnog napadača Dinama i Vatrenih, ali Hrvat je trenutačno preskup

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 03. siječanj 2017. 09:41

Prijelazni rok je službeno počeo, no što se tiče dolazaka nema još nikakvih novosti. Kao što smo već pisali, Marijan Vlak ovih bi dana trebao krenuti u novo izviđanje, prvo u Portugal pa onda na neke druge destinacije.

No ne treba očekivati kako će već u prvim danima siječnja Dinamo dovesti neko ultramegasenzacionalno pojačanje. Jasno, još uvijek nije službeno propala ni mogućnost povratka Eduarda da Silve, iako se i o njemu govori sve tiše. Kad smo već kod njega, spomenimo da ga Grci spominju kao potencijalno pojačanje PAOK-a koji traži napadača. Međutim, navodno je solunskom klubu Eduardo preskup.

DONETSK;UKRAINE - SEPTEMBER 18:  Eduardo of FC Shakhtar Donetsk in action during a Ukraine Premier League match against FC Shakhtar Donetsk and FC Vorskla Poltava at the Donbass Arena Stadium on September 18, 2011 in Donetsk,Ukraine. (Photo by Genya Savilov/EuroFootball/Getty Images)
Genya Savilov/EuroFootball/Getty Images
Eduardo da Silva

Leonardo Sigali jedan je od onih igrača koji su u Dinamu trenutno neupitni, standardan stoper, kojega i Ivajlo Petev ima u ozbiljnim planovima. K tome, Sigali je više puta rekao da se vidi u Europi, da ne razmišlja o povratku u Argentinu. Zato, teško je vjerovati da bi se taj transfer mogao ostvariti.

No, iz Argentine stiže informacija kako novi trener Racinga Diego Cocca hitno traži stopera i Sigali mu je prvi ili drugi izbor. Cocca poznaje Sigalija iz vremena dok ga je trenirao u Gody Cruzu, a argentinski mediji pišu i da su prvi kontakti već obavljeni, da je Racing počeo ispitivati teren oko Sigalija. No, kažemo, teško je vjerovati da će od toga biti išta, zbog nekoliko razloga.

Football Soccer - Juventus v Dinamo Zagreb - UEFA Champions League Group Stage - Group H - Juventus Stadium, Turin - 7/12/16 Dinamo Zagreb's Leonardo Sigali in action with Juventus' Gonzalo Higuain Reuters / Giorgio Perottino Livepic EDITORIAL USE ONLY.
REUTERS

Linker
26. travanj 2024 06:25