Pogled prema Madridu? Paul Pogba
 Dan Mullan/Getty Images
REAL I JUVE STOJE U REDU

ALARM NA OLD TRAFFORDU! PAUL POGBA ZATRAŽIO SASTANAK S ČELNICIMA UNITEDA Englezi tvrde: Francuz ne želi sjesti na isti avion sa suigračima

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. lipanj 2019. 13:23

Ako je za vjerovati napisima engleskog Sun-a, francuski vetznjak Paul Pogba zatražio je sastanak s čelnicima Manchester Uniteda i vjeruje se kako zlatni iz Rusije želi napustiti klub.

Pripreme engleskog velikana počinju idući tjedan, a Pogba je odlučio prije toga obaviti razgovor s upravom, ali i trenerom Ole Gunnarom Solskajerom. Francuz će navodno zatražiti od glavnog stratega da uvjeri Eda Woodarda da mu dopusti transfer.

Iako je u Rusiji odigrao solidnu rolu u osvajanju francuskog zlata, Pogba u dresu kluba ne briljira kako se očekivalo kada je dolazio iz Juventusa, a sada nade polaže u norveškog stručnjaka da mu pomogne u 'bijegu'. S druge strane generalni direktor Woodward nije pretjerano zainteresiran za njegove želje.

Soccer Football - Premier League - Manchester United v Cardiff City - Old Trafford, Manchester, Britain - May 12, 2019  Manchester United's Paul Pogba reacts after Cardiff City's Nathaniel Mendez-Laing scores their second goal     REUTERS/Andrew Yates  EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
REUTERS/Andrew Yates

Manchester United idućeg tjedna u sklopu priprema odlazi na turneju po Australiji, a Pogba će navodno učiniti sve kako se ne bi našao na tom letu. Za njegovo dovođenje najveći interes pokazali su Juventus i Real Madrid, ali na Old Traffordu su za Pogbu spremni tražiti velik novac. Navodno je riječ o najmanje 150 milijuna eura.

Linker
25. travanj 2024 01:14