Christof Koepsel/Bongarts/Getty Images
TO BI BIO SJAJAN POSAO

ALARM U MADRIDU: ZIDANE U LOVU NA DRUGO VELIKO POJAČANJE Sjajnog Nijemca žele dovesti za dvostruko manju cijenu zbog 'rupe' u ugovoru

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. ožujak 2019. 23:01

Njemački nogometni reprezentativac iz redova Bayer Leverkusena Julian Brandt (22) nalazi se na meti novog Realovog trenera Zinedinea Zidanea, tvrdi As koji se poziva na Sport Bild.

Madridski list navodi kako će Real pokušati iskoristiti klauzulu u njegovom ugovoru i dovesti ga ispod cijene. Naime, u njegovom ugovoru stoji da može napustiti klub prije isteka ugovora (koji mu vrijedi do 2022. godine) za odštetu od 25 milijuna eura ukoliko se Bayer ne kvalificira za Ligu prvaka sljedeće sezone.

A Bayer se nakon 25 bundesligaških kola nalazi na šesto mjestu bundesligaške ljestvice s 42 boda, 4 manje od četvrtoplasirane Borussije Mönchengladbach koja drži zadnju poziciju koja vodi među nogometnu elitu.

Brandt može igrati na poziciji ofenzivnog veznog i krila, a iza njega su već 23 nastupa za njemačku reprezentaciju u kojima je postigao dva gola.

Međutim, navodi se kako će Real imati ozbiljnu konkurenciju što se njegovog dovođenja tiče u Bayernu i Borussiji Dortmund.

Igračeva tržižna vrijednost prema Transfermarktu inače iznosi 45 milijuna eura.

Podsjećamo, u četvrtak je Real dogovorio dolazak Edera Militaa iz Porta za 50 milijuna eura odštete, koji je tako postao prvo Zidaneovo pojačanje u drugom mandatu u klubu.

Linker
19. travanj 2024 09:24