Allegri
 Tullio M. Puglia/Getty Images / Getty Images
RASPISALI SE TALIJANI

ALLEGRI JE NA KORAK DO OLD TRAFFORDA I SA SOBOM DOVODI MANDŽU Talijan osim Hrvata uzima Juveu još jednog igrača i u stožer dovodi legendu kluba

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. listopad 2019. 16:51

Ako je za vjerovati medijima u Italiji, Massimiliano Allegri vrlo je blizu dolaska u Manchester United gdje bi trebao naslijediti Ole Gunnara Solskjaera.

Norvežanin na klupi 'crvenih vragova' nije dobro krenuo u sezonu obzirom da za vodećim Liverpoolom zaostaje čak 15 bodova i izgleda kako se njegova epizoda na Old Traffordu bliži kraju. Talijanski Tuttosport navodi kako će ga naslijediti bivši trener Juventusa Max Allegri u poslu vrijednom 7.5 milijuna eura.

Talijani također tvrde kako bi po dolasku na Old Trafford želio Juveu 'oteti' dvojicu nogometaša. Nijemca Emrea Cana, bivšeg nogometaša Liverpoola, te nekadašnjeg napadača Vatrenih, Marija Mandžukića koji je kod Sarrija potpuno pao u drugi plan.

Soccer Football - Serie A - Juventus v SPAL - Allianz Stadium, Turin, Italy - November 24, 2018  Juventus' Mario Mandzukic celebrates scoring their second goal              REUTERS/Massimo Pinca - RC11330475D0
REUTERS/Massimo Pinca

Osim Uniteda za Allegrijeve usluge još je zainteresiran i Tottenham, ali izgleda kako je talijanski stručnjak ipak bliži Manchesteru. Čak štoviše, pojedini strani mediji tvrde kako je Allegri postavio ultimatum. Posao želi odmah, točnije u idućih nekoliko tjedana kako bi posložio stvari na željeni način ili od čitave priče neće biti ništa.

Osim Cana i Mandžukića Allegri želi u stručni stožer dovesti i bivšeg nogometaša Uniteda Patricea Evru. Francuz je crveni dres nosio u razdoblju od 2006. do 2014. godine i ukupno je s Unitedom osvojio pet naslova prvaka u Premier ligi i jednu Ligu prvaka, a njegov bi povratak u klub zaisgurno naišao na odobravanje navijača.

Linker
24. travanj 2024 13:14