REUTERS/Lucy Nicholson
PIŠE SPORT BILD

ANTE REBIĆ APSOLUTNI JE HIT I NAKON SP-A PREDSTOJI MU TRANSFER ŽIVOTA Nijemci tvrde: U utrku s Bayernom se uključili engleski i talijanski velikani

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. srpanj 2018. 17:53

Ante Rebić apsolutni je hit nakon sjajnih igara na Mundijalu u Rusiji. U predvečerje polufinalne utakmice SP-a između Hrvatske i Engleske Sport Bild je lansirao vijest kako su se u lov na 24-godišnjeg hrvatskog napadača.

Od ranije je poznato da su za njegove usluge zainteresirani Bayern i Tottenham, a sada se navodi kako su se u utrku uključili Manchester United, Arsenal i Napoli.

Sport Bild citira i Ivicu Olića, pomoćnika hrvatskog izbornika Zlatka Dalića: 'Ante je igrač za Bayern'.

_

U tekstu se navodi kako je Rebić upravo pod Kovačevim vodstvom u Eintrachtu napravio najveći igrački napredak, kao i da će njegov transfer koštati oko 50 milijuna eura. To je veliki skok ako se u obzir uzme činjenica kako je prije prvenstva njegova cijena iznosila 10 milijuna eura.

Bayern, primjerice, nikad nije platio toliku odštetu za transfer nekog igrača i u slučaju dolaska u München Rebić bi mogao postati najskuplje klupsko pojačanje u povijesti.

Dan ranije na temu potencijalnog Rebićevog odlaska iz kluba oglasio se sportski direktor Eintrachta Fredi Bobić.

"Zasad nemamo službenih ponuda za Antu i računamo s njim za novu sezonu. Naravno da znamo što se može dogoditi ako veliki klub pokaže interes. S njima se ekonomski ne možemo natjecati", poručio je Bobić za Sport1.de.

Inače, Rebić je ugovorno s Eintrachtom vezan do 2021. godine.

Linker
12. travanj 2024 01:56