Reuters
ČEKA SE POTVRDA

ANTE REBIĆ MIJENJA KLUB U POSLJEDNJIM TRENUCIMA PRIJELAZNOG ROKA!? Talijani tvrde - transfer je već dogovoren, njegovo dovođenje šlag je na tortu

ANTE REBIĆ MIJENJA KLUB U POSLJEDNJIM TRENUCIMA PRIJELAZNOG ROKA Talijani tvrde - transfer je već dogovoren, spominju se konkretne brojke, a njegovo dovođenje šlag je na tortu revolucije novog trenera
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. kolovoz 2019. 17:19

Prema navodima talijanskog Sky Sportsa milanski Inter sve je bliže dovođenju Ante Rebića iz Eintrachta iz Frankfurta.

Navodno bi talijanski velikan tako u posljednjim trenucima prijelaznog roka mogao realizirati zvučni transfer. Navodi se kako je Matteo Politano nadomak transferu u Fiorentinu, a da bi u slučaju realizacije posla 'Nerazzurri' odmah posegnuli za Rebićem.

Prijelazni rok zatvara se u ponedjeljak i stvari će se stoga odvijati jako brzo, ali situacija je sljedeća. Fiorentina Interu nudi 30 milijuna eura za Politana, a Inter traži pet milijuna više. Vjeruje se da bi dogovor mogao biti postignut negdje u sredini, a onda bi 'Nerazzurri' platili između 35 i 40 milijuna za Rebića.

Neki talijanski mediji otišli su korak dalje i objavili kako je Rebić već dogovorio transfer u Inter i da bi trebao zarađivati oko 4 milijuna eura godišnje, ali ta je vijest u sferi nagađanja, iako interes definitivno postoji.

U slučaju dolaska na San Siro Rebić bi se priključio Marcelu Brozoviću i postao treće veliko pojačanje 'Nerazzurra' i njihovog novog trenera Antonija Contea ovog ljeta nakon Romelua Lukakua i Alexisa Sancheza.

Linker
23. travanj 2024 15:38