Bongarts/Getty Images
NOVI VATRENI U CRVENO-CRNOM

ANTE REBIĆ U SIJEČNJU NAPUŠTA MILAN, VEĆ SE ZNA I IME NOVOG KLUBA Talijani tvrde: Na San Siro stiže Hrvat koji igra u životnoj formi!

Piše: Vladimir ZrinjskiObjavljeno: 31. prosinac 2019. 00:05

Zlatan Ibrahimović stiže u Milan gdje ga je, bez obzira na 38 na leđima, čeka mjesto prvog centarfora. Aktualni napadači ionako se nisu proslavili, prvi strijelac Krzysztof Piatek, doveden kao dugoročno rješenje za glavnu špicu, uspio je postići tek četiri pogotka u 17 utakmica. Dolazak Ibrahimovića, smatraju brojni talijanski mediji, definitivni je znak i da će Ante Rebić već ove zime napustiti redove Rossonera. Stigao je 26-godišnji hrvatski napadač na posudbu prošlog ljeta (do lipnja 2021.) iz Eintrachta iz Frankfurta, ali bi se nakon samo jedne polusezone mogao vratiti. Pišu Talijani da bi Rebić, koji je u Serie A za Milan odradio 177 minuta, bio vrlo zadovoljan takvom opcijom.

Samo dan nakon odličnog nastupa u Old Firmu, u kojem je asistirao za oba pogotka u pobjedi Rangersa protiv Celtica (2-1), Borna Barišić našao se u sportskim rubrikama diljem Italije. Tamošnji mediji javljaju kako su za 27-godišnjaka zainteresirani Milan i Roma. Barišića ugovor s Rangersima veže do 2022., a prema Transfermarktu vrijedi 1,75 milijuna eura

Linker
20. travanj 2024 05:07