Alex Caparros/Getty Images
JAVLJA SKY

ARSENAL DOVODI POJAČANJE IZ BARCELONE Talijanski mediji navode: 'Topnici' su već dogovorili transfer i zamjenu za Ramseyja

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. siječanj 2019. 22:16

Prema napisima talijanskih medija, Barcelonin veznjak Denis Suarez trebao bi karijeru nastaviti u redovima Arsenala.

Ovaj španjolski veznjak, koji je u Barcelonu stigao 2016. godine iz Villarreala, na Camp Nou skuplja minutažu na kapaljku, te je skupio svega šest nastupa u polusezoni.

Ranije ga se medijski dovodilo u kontekst potencijalnog transfera u Milan ili Romu, ali talijanski Sky Sport tvrdi kako će pojačati redove Arsenala koji je u potrazi za pojačanjima upravo u veznoj liniji budući Aaron Ramsey definitivno napušta klub (u siječnju ili na ljeto). U prilog realizaciji transfera ide i činjenica da službena stranica Wikipedije navodi Suareza kao novog igrača Arsenala.

Španjolski mediji pak tvrde kako je istina da Arsenal pregovara s Barcelonom vezano uz Suarezov transfer, ali da mu konkurenciju čine Chelsea, Everton i West Ham i da posao nije zgotovljen.

Arsenalov menadžer Unai Emery dobro poznaje Suareza iz Seville, a Transfermarkt.de igračevu vrijednost procjenjuje na 12 milijuna eura.

Linker
19. travanj 2024 08:12