Action Images via Reuters / Paul Childs Livepic EDITORIAL USE ONLY / REUTERS
NIJEMAC ZA NIJEMCA

ARSENAL OSTAJE BEZ ZVIJEZDE, ALI WENGER NAVIJAČIMA ZA BOŽIĆ POKLANJA NEVIĐENO POJAČANJE Traže ga već godinama, a sada bi san mogao postati stvarnost

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. prosinac 2016. 14:16

Njemački nogometni reprezentativac, Mesut Özil mogao bi uskoro napustiti redove Arsenala. Bio bi to veliki udarac za klub koji bi uvelike rastužio i sve navijače Topnika, ali sljedeća vijest mogla bi im ipak malo vratiti osmjeh na lice.

Naime, iako je Özil trebao produžiti svoj ugovor s Arsenalom izgleda kako od toga ipak neće biti ništa. Nijemac traži oko 450 tisuća eura tjedno, a toliko na Emiratesu nisu spremni izdvojiti. Özil je već neko vrijeme na meti brojnih europskih velikana i sigurno mu neće biti teško pronaći novu sredinu, a to ujedno znači kako je Arsene Wenger prisiljen pronaći zamjenu za sjanog veznjaka.

Ako je za vjerovati stranim medijima, francuski strateg na klupi Topnika opasno je zagrizao za nogometaša Borussije iz Dortmunda, Marca Reusa. Nije to nova priča, jer, odavno se Reus spominje u kontekstu dolaska na Emirates, ali odlaskom Özila, to bi se ovog puta moglo zaista i dogoditi.

BERLIN, GERMANY - MAY 21:  Marco Reus of Dortmund reacts during the DFB Cup Final 2016 between Bayern Muenchen and Borussia Dortmund at Olympiastadion on May 21, 2016 in Berlin, Germany.  (Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images)
Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images / Bongarts/Getty Images
Marco Reus

Linker
20. travanj 2024 12:02