Ross Kinnaird/Getty Images
O TOME SE PIŠE

ARSENAL RUŠI KLUPSKI REKORD I DRUGU GODINU ZAREDOM? Oteli su im najboljeg igrača, a sada su spremni ponoviti scenarij

Piše: HinaObjavljeno: 14. studeni 2017. 22:43

Nakon što je ovog ljeta iz Lyona doveo Alexandrea Lacazettea, engleski prvoligaš Arsenal je vrlo blizu ostvarenja transfera još jednog nogometaša Lyona, 24-godišnjeg napadača Nabila Fekira, objavili su u utorak britanski mediji.

Nabil Fekir igra odlično ove sezone u dresu Lyona te je u prvenstvu Francuske upisao 11 golova i 4 asistencije. Arsenal se nada da će transfer biti ostvaren još u zimskom prijelaznom roku, a za Fekira nude 67 milijuna eura, što bi bio klupski rekord, te bi nadmašio vrijednost transfera Alexandrea Lacazettea, za kojeg su "topnici" platili 58 milijuna eura.

Arsenal bi dovođenjem Fekira lakše prebolio vjerojatni odlazak Mesuta Özila i Alexisa Sancheza, koji će u ljeto sljedeće godine biti slobodni igrači.

Atletico želi Özila

Atletico Madrid je uspostavio kontakt sa veznjakom Arsenala Mesutom Ozilom koji će u ljeto sljedeće godine biti slobodan igrač, objavili su u utorak britanski mediji.

Mesut Ozil nema namjeru produžiti ugovor sa Arsenalom i u Atletico bi mogao doći bez odštete. Budući da bi ga dobili besplatno, Atletico Madrid je spreman Ozilu ponuditi bogati ugovor po kojem bi zarađivao 11 milijuna eura po sezoni.

Linker
26. travanj 2024 17:06