Paul Gilham/Getty Images
PIŠU ENGLEZI

ARSENAL U SIJEČNJU PRODAJE DVIJE NAJVEĆE ZVIJEZDE Jedna seli u najbogatiju momčad svijeta, a druga kod dvojice Hrvata?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. listopad 2017. 17:09

Sudeći prema napisima engleskih medija Arsenal bi u siječnju mogao ostati bez dvije najveće zvijezde, Alexisa Sancheza i Mesuta Özila.

Sanchez je Emirates zamalo napustio prošlog ljeta kada je bio nadomak Manchester Cityja za 60 milijuna funti odštete, ali je Arsenal blokirao transfer u zadnji tren nakon neuspjeha u dovođenju Thomasa Lemara iz Monaca.

Kako Čileanac nema namjeru potpisati produljenje ugovora, te na kraju szeone može otići kao slobodan igrač, Arsenal želi dobiti bar nešto iz cijele priče. Engleski Daily Mail i Daily Star tako pišu kako je Arsenal u siječnju voljan poslovati s PSG-om. Sanchez bi u slučaju posla otišao prema Parizu, a Arsenal bi u zamjenu volio dobiti Juliana Draxlera koji je ostao bez svog mjesta u momčadi nakon dolazaka Neymara i Kyliana Mbappea.

Isti izvor navodi kako je Arsenal u siječnju voljan saslušati i ponude za Özila kako bi izbjegao da ga izgubi bez odštete na ljeto. Kao i Sanchez, ni Nijemac ne želi potpisati produljenje s 'Topnicima', a najviše ga se dovodi u kontekst transfera u milanski Inter, kod Ivana Perišića i Marcela Brozovića. Podsjećamo, Arsenal je za Özila Realu 2013. godine platio 42.5 milijuna funti.

Linker
23. travanj 2024 21:41