Catherine Ivill/Getty Images
JAVLJA FRANCE FOOTBALL

ARSENE WENGER USKORO PREUZIMA KLUPU TALIJANSKOG VELIKANA Još ranije najavio je povratak nogometu, a Francuzi tvrde: Dogovor je nadomak realizacije!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. studeni 2018. 18:19

Čini se kako je Arsene Wenger (69) nadomak preuzimanja novog posla. Prema pisanju France Footballa trebao bi preuzeti klupu talijanskog velikana Milana i navodno je dogovor nadomak realizacije.

Još ranije francuski stručnjak najavio je povratak trenerskom poslu u siječnju sljedeće godine, ali nije želio otkriti gdje. U međuvremenu se nagađalo da bi to moglo biti u Bayernu, Real Madridu, Fenerbahčeau, a špekuliralo se i s njegovim preuzimanjem funkcije sportskog direktora u PSG-u.

Navodno novi vlasnici Milana, tvrtka Elliott Management Corporation, koja je preuzela dugove od Kineza Lija Yonghonga, žele smijeniti Gennera Gattusa koji bi ostao u klubu, ali bi asistirao Brazilcu Leonardu koji obnaša ulogu sportskog direktora kluba.

Wenger je napustio Arsenal u svibnju ove godine nakon 22 godine provedene na klupi 'Topnika'. Milan bi mu bio peti različiti klub u trenerskoj karijeri nakon Nancyja, Monaca, Nagoye Grampus i Arsenala.

Nakon 11 odigranih kola talijanskog prvenstva Milan zauzima četvrto mjesto ligaške ljestvice s 21 osvojenim bodom, deset manje od lidera Juventusa.

Linker
20. travanj 2024 04:20