IAN KINGTON AFP
ŠOPING NA LJETO

ARTETA U MADRIDU NAŠAO IGRAČA PO SVOM UKUSU! ARSENAL KREĆE U OPERACIJU DOVOĐENJA REALOVOG DRAGULJA On će biti iduća nogometna zvijezda

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. travanj 2020. 12:07

Ako je vjerovati medijima na Otoku, vodeći ljudi Arsenala pokazali su interes za dovođenjem Realovog Cesara Gelaberta. Još iz vremena kada je klub vodio Arsene Wenger Topnici su gotovo redovito težili dovođenju mladih i talentiranih nogometaša, a upravo to vide u Španjolcu iz redova Reala.

Pregovori oko transfera navodno bi trebali započeti ovog ljeta. Mladi 19-godišnjem nogometaš igra u veznom redu, a Španjolci za njega tvrde da je nadolazeća zvijezda svjetskog nogometa koja će godinama uveseljavati navijače. Arteti je s druge strane zapao za oko na utakmicama juniorske Lige prvaka protiv Tottenhama i Chelseaja.

LONDON, ENGLAND - JANUARY 18: Mikel Arteta, manager of Arsenal gesticulates during the Premier League match between Arsenal FC and Sheffield United at Emirates Stadium on January 18, 2020 in London, United Kingdom. (Photo by Clive Mason/Getty Images)
Clive Mason Getty Images

Engleski velikan računa i na mogućnost da Galabert ne produži ugovor s 'kraljevskim klubom' kako bi ga u London mogao dovesti besplatno. Nije Arsenal jedini koji je u igri za mladog nogometaša, jer na radaru ga još imaju Borussia Dortmund te Lyon.

Linker
24. travanj 2024 16:48