Malcom
 Emilio Andreoli/Getty Images / Getty Images
PRENOSE BRITANCI

BARCA ŠALJE REZERVU U KINU ZA 50 MILIJUNA EURA I KREĆE U LOV NA VELIKOG TALENTA Na ljeto ga 'ukrali' Romi ispred nosa, a sada je već na prodaju

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. siječanj 2019. 12:11

Bivši nogometaš Bordeauxa i trenutačno igrač Barcelone, Brazilac Malcom prošlog je ljeta sve već dogovorio s Romom da bi u posljednji trenutak dogovorio transfer od 40 milijuna eura s Blaugranom. Na Nou Campu se i nije najbolje snašao obzirom da većinu vremena 'grije' klupu. U prvom dijelu sezone odigrao je tek devet utakmica i pritom postigao dva pogotka.

Mladi Brazilac sigurno bi volio imati veću minutažu, a to su osjetili u Kini, točnije Fabio Cannavaro koji bi ga volio vidjeti u redovima 'svog' Guangzhoua.

Kako prenosi britansko izdanje Goal-a, Kinezi su već poslali ponudu od 50 milijuna eura na adresu Barcelone, a sada ostaje za vidjeti žele li na Nou Campu zaraditi 10 milijuna eura na igraču kojeg ne vide u nekim širim planovima.

BARCELONA, SPAIN - AUGUST 15:  Malcom of Barcelona celebrates scoring his sides first goal during the Joan Gamper Trophy between FC Barcelona and Boca Juniors at Camp Nou on August 15, 2018 in Barcelona, Spain.  (Photo by David Ramos/Getty Images)
Ramos/Getty Images

Dođe li do ovog transfera nagađa se kako bi Katalonci sav novac odmah preusmjerili prema Nizozemskoj, točnije Ajaxu jer već je ranije poznato kako su na Nou Campu zainteresirani za Frenkiea de Jonga.

Linker
02. svibanj 2024 03:49