Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images
NIJE NI NJIMA LAKO

BARCA SE ŽELI RIJEŠITI NAJSKUPLJEG IGRAČA U POVIJESTI KLUBA, ALI POSTOJI KVAKA - NITKO GA NE ŽELI Dolaskom Griezmanna Katalonci su dobili novi problem

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. srpanj 2019. 12:40

Iz Barcelone su u petak i službeno potvrdili kako je Francuz Antoine Griezmann postao njihov novi igrač i tako iza Philippea Coutinha i Ousmanea Dembelea postao treće najskuplje pojačanje u povijesti katalonskog kluba.

Dolaskom zlatnog francuskog reprezentativca iz Rusije jasno je kako će na Nou Campu morati nekoga ubrzo i prodati jer teško da će svi moći dobiti zadovoljavajuću minutažu.

Najviše se u posljednje vrijeme spominje odlazak Brazilca Coutinha čije predstave ugalvnom nisu bile na nekom visokom nivou. Kako prenosi Mundo Deportivo, Katalonci nemaju ništa protiv da Coutinho napusti Nou Camp, ali postoji jedan veliki problem, nitko ga ne želi.

VILLAREAL, SPAIN - APRIL 02: Philippe Coutinho of Barcelona celebrates after scoring his team's first goal with his teammate Malcom during the La Liga match between Villarreal CF and FC Barcelona at Estadio de la Ceramica on April 02, 2019 in Villareal, Spain. (Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images)
Getty Images / Getty Images

U jednom trenutku navodno je interes pokazao PSG, ali službena ponuda na adresu Blaugrane nije nikada službeno stigla. U Barci bi voljeli iskoristiti Coutinha kao dio Neymarovog transfera, ali u Parizu su odlučni i traže isključivo novac.

Teško je za vjerovati da će Coutinho dolaskom Griezmanna imati veliku minutažu, a ponovno s druge strane navijači traže od njega da opravda 150 milijuna eura koliko je cifra za koju je doveden iz Liverpoola.

Kako god bilo trenutačno za Brazilca nitko ne želi platiti više od 100 milijuna eura.

Linker
25. travanj 2024 07:49