REUTERS
IMA JOŠ TOGA ZA DATI

BARCELONA KRENULA U POTRAGU ZA NASLJEDNIKOM JEDNOG OD NAJBOLJIH STRIJELACA SVIJETA 'Istina je! Traže mi zamjenu, ali to je sasvim normalno!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. studeni 2018. 14:37

Otkako je stigao u redove Barcelone, Urugvajac Luis Suarez prometnuo se u jednog od ključnih igrača katalonskog kluba, ali u posljednje vrijeme sve se više spominje njegov odlazak a Nou Campa. Pred Suarezom su još barem dvije sezone vrhunskog nogometa, ali u Barci to vrijeme žele iskoristiti kako bi mu pronašli dostojnu zamjenu jednom kada ode.

Ništa sporno u čitavoj priči ne vidi niti sam Urugvajac.

- Imam već 31 godinu i za mene je posve normalna činjenica da Barcelona traži novu napadača. Svi mi imamo rok trajanja - kazao je Suarez, prenose strani mediji.

Soccer Football - La Liga Santander - FC Barcelona v Real Madrid - Camp Nou, Barcelona, Spain - October 28, 2018  Barcelona's Luis Suarez celebrates scoring their second goal with Ivan Rakitic   REUTERS/Albert Gea
REUTERS/Albert Gea

Kao jedna od opcija spominjao se i Tottenhamov Harry Kane, no kako je njegovo dovođenje prevelik finansijski zalogaj, u igri su još Krzysztof Piatek i Nicolas Pepe.

Linker
25. travanj 2024 16:33