REUTERS/Albert Gea
PIŠE LE PARISIEN

BARCELONA NAKON ŠOKA NA ANFIELDU NADOMAK DOVOĐENJA SENZACIONALNOG POJAČANJA? Francuzi tvrde: Spreman je na posebne uvjete samo zbog Messija

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. svibanj 2019. 13:17

Francuski Le Parisien lansirao je vijest kako Barcelona ovog ljeta planira dovesti napadača Atletico Madrida Antoinea Griezmanna (28).

Isto je katalonski velikan pokušao napraviti i prošlog ljeta, ali tada je francuski napadač odlučio ostati u Madridu i potpisao je produljenje ugovora do 2023. godine.

Nakon ispadanja od Liverpoola u polufinalu Lige prvaka sve se glasnije priča da bi neke od najvećih zvijezda mogle napustiti Camp Nou. A među njima je i Philippe Coutinho (26) koji je kupnjen u siječnju 2018. godine od Liverpoola za 135 milijuna eura odštete, ali nije opravdao uloženi novac. Interes za Coutinha pokazao je Manchester United, a Barcelona je novac od njegove prodaje spremna uložiti u dovođenje Griezmanna i aktivaciju njegove odštetne klauzule.

Soccer Football - La Liga Santander - Atletico Madrid v Real Madrid - Wanda Metropolitano, Madrid, Spain - February 9, 2019  Atletico Madrid's Antoine Griezmann celebrates scoring their first goal   REUTERS/Sergio Perez
REUTERS/Sergio Perez

Ista iznosi 120 milijuna eura, a važeća je do 30. lipnja.

Francuski list navodi da je Griezmann voljan otići i zbog odlaska svog dobrog prijatelja Diega Godina (prešao u Inter), a navodno je u Barceloni i spreman pristati na smanjenje plaće, samo kako bi zaigrao u društvu Lionela Messija.

Sve ove vijesti, dakako', zasad ostaju u sferi nagađanja.

Linker
21. travanj 2024 14:48