FC Barcelona's new signed Nelson Semedo (R) poses with his new jersey next to Technical Secretary Robert Fernandez at Camp Nou stadium in Barcelona, July 14, 2017. REUTERS/Stringer NO RESALES. NO ARCHIVES
REUTERS/Stringer / REUTERS

SKUPOCJENO POJAČANJE

BARCELONA RIJEŠILA KRITIČNU TOČKU Za vrtoglav iznos doveden portugalski reprezentativac, u povijest odlazi tandem koji nikog nije oduševio

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 15.07.2017. u 15:40

 • Barcelona je kupila desnog bočnog Nelsona Semeda iz Benfice za 30 milijuna eura, ali s potencijalnim bonusima iznos se može lako popeti do 50 milijuna eura.

  Barcelona će morati Benfici ispaltiti 5 milijuna eura za svakih 50 nastupa novopečenog portugalskog reprezentativca, a Semedo je i službeno predstavljen javnosti.

   

  Za Portugal je odigrao šest utakmica, ima 23 godina i konačno bi trebao riješiti pitanje desnog bočnog, što je osnovni problem katalonske momčadi.

  Nakon Danija Alvesa koji je otišao iz Barcelone, pokušali su s Aleixom Vidalom i Sergijem Robertom, ali niti jedan niti drugi nisu previše impresionirali navijače i javnost. Valjda će Semedo smiriti duhove i ispuniti očekivanja uvijek zahtjevne katalonske javnosti.