Miralem Pjanić
 REUTERS/Stefano Rellandini / REUTERS
BILA BI TO VELIKA PRIČA

BAVARCI VIŠE JEDNOSTAVNO NE MOGU ČEKATI! BAYERN SPREMA SPEKTAKULARAN TRANSFER Za jednu od najvećih zvijezdi svjetskog nogometa ruši se klupski rekord?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. studeni 2018. 11:43

Momčad Bayerna imala je vrlo turbulentan ulazak u novu sezonu Bundeslige. Nakon što je bavarski velikan zaredao s nekoliko slabijih rezultata u jednom se trunutku počelo govoriti i o smjeni Nike Kovača, a bilo je i nekih nesuglasica s predstavnicima sedme sile.

Kao i proteklih sezona Bayern ima vrlo snažnu momčad, ali izgleda kako bi im još neko veliko ime dobro došlo kako bi dodatno osnažili svlačionicu. Mediji bliski Juventusu spominju kako je njemački gigant oko bacio na Argentinca Paula Dybalu za kojeg su spremni izdvojiti i do 100 milijuna eura.

Ova priča i nije toliko nemoguća obzirom da se 'stara dama' proteklog ljega bacila u trošak i svakako bi voljela malo napuniti klupsku blagajnu. Samo ako se u obzir uzme transfer Cristiana Ronalda koji je Torineze koštao 100 milijuna eura, a kada se još ubroji njegova plaća, bonusi i premije cifra se dodatno penje u nebo.

Kao dio transfera za Dybalu spominje se i James Rodriguez koji je otvoreno poručio kako je nezadovoljan svojim statusom u Münchenu. Bayern nije klub koji skupo plaća svoja pojačanja, a u prilog tome ide i činjenica da je rekordni transfer bio onaj francuskog veznjaka Corentina Tolissa koji ih je stajao oko 42 milijuna eura.

Ipak, žele li u Münchenu povećati svoje izglede za osvajanjem Bundeslige i Lige prvaka, na Allianz Arenu bi uskoro trebalo sletjeti neko veliko ime, a Paulo Dybala se čini kao odlična opcija. Ostaje za vidjeti kako će se čitav priča rasplesti, ali svakako treba obratiti pozornost na to što će se događati u nadolazećem zimskom prijelaznom roku.

Linker
23. travanj 2024 13:53