Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images
DOBAR IGRAČ, ALI...

BAYERNOVA LEGENDA UPOZORILA NIKU KOVAČA NA POTENCIJALNU 'MINU' 'Izazivao je skandale, ne vidim zašto bi se sad ponašao drugačije'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. srpanj 2019. 17:01

Na nedavnoj press-konferenciji Niko Kovač otvoreno je priznao interes za Leroyem Saneom i Ousmaneom Dembeleom u ljetnom prijelaznom roku.

Eventualni dolazak Neymara u Barcelonu zasigurno bi pogurao transfer Dembelea prema Bayernu, a legenda Bayerna i njemačke reprezentacije Lothar Matthäus ne smatra da bi to bio dobar potez za Bavarce.

U igračku klasu Dembelea ne sumnja, ali nešto ga drugo muči.

Soccer Football - La Liga Santander - Real Madrid v FC Barcelona - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - March 2, 2019   Barcelona's Ousmane Dembele reacts        REUTERS/Juan Medina
REUTERS

"Kada se samo sjetim skandala koje je Dembele izazvao u Borussiji i Barceloni, ne vidim razloga zašto bi se ponašao drugačije u Bayernu. Sane za mene ima puno bolji karakter", rekao je MattHäus za njemačke medije.

MOENCHENGLADBACH, GERMANY - AUGUST 25: Sebastian Hellmann and Other Matthaeus of sky television are seen prior to the Bundesliga match between Borussia Moenchengladbach and Bayer 04 Leverkusen at Borussia-Park on August 25, 2018 in Moenchengladbach, Germany. The match between Gladbach and Leverkusen ended 2-0. (Photo by Christof Koepsel/Bongarts/Getty Images)
Christof Koepsel/Bongarts/Getty Images

Dembele je na ljeto 2016. godine prešao iz Rennesa u Borussiju Dortmund, a samo godinu dana kasnije stigao je u Barcelonu u transferu teškom 105 milijuna eura plus bonusi.

"Uli Hoeness nije želio transfer prije par godina. Da ga Bayern sada potpiše, imali bi problem kredibiliteta", dodao je Matthäus.

Linker
18. travanj 2024 19:04