Arroyo Moreno/Getty Images / Getty Images
PRENOSE ENGLEZI

BILI SU MU SPREMNI PONUDITI NOVI DOM, A ON IM BRUTALNO ODBRUSIO Zvijezda PSG-a spustila engleskom velikanu - žao mi je, ali predobar sam za vas!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. siječanj 2019. 18:11

Vezni nogometaš PSG-a Adrien Rabiot odbio je produžiti suradnju s francuskim velikanom i sada slobodno može krenuti u potragu za novim klubom.

Za njegove je usluge navodno zainteresirana Barcelona, a Parižani su spremni od katalonskog velikana tražiti oko pet milijuna eura. Ipak, ne treba odbaciti mogućnost da Rabiot stigne na Nou Camp vać ove zime i mirno ostatak sezone odsjedi na klupi kako bi bez odštete napustio Pariz.

BELGRADE, SERBIA - DECEMBER 11: Adrien Rabiot of Paris Saint-Germain in action during the UEFA Champions League Group C match between Red Star Belgrade and Paris Saint-Germain at Rajko Mitic Stadium on December 11, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)
Srdjan Stevanovic/Getty Images / Getty Images

Valja istaknuti kako je Rabiot nedavno i izbačen iz momčadi jer trener Thomas Tuchel ne želi u svojoj ekipi nogometaša koji razmišlja o drugim klubovima.

U međuvremenu se pojavila i informacija kako je i engleski Tottenham želio dovesti Rabiota, ali ovaj ih je hladno odbio. Čelnici Spursa su razočarani napustili Pariz jer nisu očekivali takvo ponašanje od veznjaka. Rabiot im je navodno, kako prenose pojedini engleski mediji, rekao da ne želi preći u Tottenham jer misli da je previše dobar da bi igrao za londonski klub.

Linker
19. travanj 2024 00:29