Boško Šutalo u dresu Osijeka tijekom dvoboja protiv Dinama
 Ivan Peric / CROPIX
STIGLA PONUDA

BIVŠI DINAMOV PROTIVNIK U LIGI PRVAKA U VELIKOM SHOPPINGU U HRVATSKOJ Atalanta želi dovesti dva naša velika talenta istog prezimena!

Piše: Darko RužićObjavljeno: 25. siječanj 2020. 12:24

Atalanti, bivšem Dinamovu protivniku u skupini Lige prvaka, jako se sviđa prezime - Šutalo! Naime, iz pouzdanih izvora saznajemo da je talijanski prvoligaš zainteresiran za Josipa (19) iz Dinama, te za Boška (20) iz Osijeka.

Josip je s Modrima na pripremama u Rovinju, prošle jeseni potpisao je profesionalni ugovor s Dinamom. Radi se o jednom od najtalentiranijih Dinamovih nogometaša, sjajnom stoperu koji je igrao u svim mladim selekcijama Hrvatske. Ovdje u Rovinju, Šutalo izgleda sjajno, odlično se predstavio na treninzima i utakmicama.

Boško iz Osijeka također je stoper, a može igrati na bekovskim pozicijama. On je također igrao za sve mlade hrvatske selekcije, ubilježio je i pet nastupa za U-21 selekciju u koju ga je pozvao bivši izbornik Nenad Gračan. Zanimljivo, obojica Šutala igrala su za Neretvu iz Metkovića.

- Nemam što izjaviti, zar da iznova po koji puta objašnjavam kako se u našem klubu ni s kakvom informacijom u svezi transfera igrača ne izlazi dok se sav posao s tim u svezi ne dovede do kraja - kazao je sportski direktor Bijelo-plavih Alen Petrović. Uvijek je on susretljiv, ali i u vrijeme prijelaznog roka i zakopčan do grla. Ipak...

- Jedino što mogu u ovom trenutku reći jest da je Atalanta za našeg Boška zainteresirana, ali nije jedina. Ima još uglednih klubova koji su bacili oko i na njega i na neke naše druge igrače. Samo, Šutalo je još Osijekov, s nama je bio od prvog do posljednjeg dana na pripremama i sada se svi vraćamo kući - zaključio je Petrović.

Linker
19. travanj 2024 19:11