Goran Mehkek / CROPIX
POVRATAK U REGIJU

BIVŠI DINAMOVAC POJAČAO ZRINJSKI! Nekadašnji trener Modrih: 'Po meni je mogao napraviti puno bolju karijeru, mnogo je obećavao...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. rujan 2019. 15:54

Luis Ibanez pojačao je HŠK Zrinjski! Suradnju s bivšim igračem Dinama potvrdio je sam klub preko svoje Facebook stranice.

31-godišnji Argentinac stigao je u Mostar kao slobodan igrač te se na vjernost Zrinjskom obvezao do 31. svibnja 2021. godine.

Iz kluba su njegovo službeno predstavljanje najavili za četvrtak (12h).

Ibanez se tijekom dana već upoznao s nekoliko novih suigrača, a njegov dolazak u Zrinjski za SportSport.ba komentirao je i Vahid Halilhodžić koji mu je bio trener tijekom 2010. kad su obojica branili boje zagrebačkog Dinama.

- Ibanez u Zrinjskom? Ozbiljno? Nisam to znao... Dečko je izvanrednih fizičkih predispozicija. Beskompromisan je u duelima, ne štedi se uopće, ima strahovitu 'ljevicu'... Ma, odličan igrač. Po meni je mogao napraviti puno bolju karijeru, obećavao je puno, ali, eto, ne znam gdje je u međuvremenu zapelo. Ne znam ni gdje je išao nakon Dinama. Ne znam u kakvom je stanju danas. Ako bude kao što je bio u Dinamu, problema neće biti, onda će biti sasvim sigurno veliko pojačanje, no od tada je prošlo dugo godina. Svejedno, u kakvom god bio, uz volju za radom kakvu ima i profesionalizam, brzo će to doći na svoje mjesto - izjavio je Halilhodžić za SportSport.ba, a onda se prisjetio i jednog Ibanezovog prekršaja:

- Slabo se sjećam, ali znam da sam ga jednom prilikom izbacio iz momčadi zbog noćnog provoda. Igrači kao igrači, vole to, ali klupska politika je takva da se to ne smije tolerirati. Poslije toga je sve bilo OK - zaključio je popularni Vaha.

Podsjetimo, Ibanez je 2008. godine stigao u Dinamo iz Boce Juniors. Maksimir je napustio 2015. kada je prešao u mađarski ETO FC Győr, potom je navukao dres Crvene zvezde, nakon čega je uslijedila avantura u Turskoj (Trabzonspor i Karabükspor).

Linker
20. travanj 2024 22:22