CROPIX
'ŽELIM MU SVE NAJBOLJE'

BIVŠI HAJDUKOVAC POSLAO PORUKU ZORANU VULIĆU 'Nek mu je sa srećom! Hajduk bi u ovom trenutku podignuo bilo tko, jer ne može biti lošiji nego što je'

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 11. rujan 2018. 11:25

Što kaže nekadašnji igrač Hajduka Branko Karačić na izbor Zorana Vulić za novoga trenera Bijelih? Vulić je povratnik na klupu Hajduka, sigurno je da odlično poznaje situaciju u rodnom gradu. Karačić kaže:

- Imaju ljudi koji o svemu odlučuju. Što drugo reći nego sretno mu bilo i ništa više. Uvijek sam tako rezonirao o svojim kolegama, pa tako i sada, a tako će biti i u budućnosti - rekao je Karačić.

Pred Vulićem je zadaća dizanja Hajduka koji na svom kontu ima samo četiri boda iz šest kola, a prvu utakmicu trebao bi imati idući vikend protiv Rudeša. Može li Vulić dignuti Hajduk?

- U ovom trenutku bi ga podignuo bilo tko, jer Hajduk ne može biti lošiji nego što je u sadašnjoj situaciji - dodao je Karačić.

Osvajao je Vulić titule s Hajdukom i promovirao mlade igrače. Može li to i ovaj put?

- Normalno. Želim mu sve najbolje iako je meni iz daljine teško komentirati, no ja se nadam da će uspjeti jer igrali smo zajedno u Hajduku, a što se tiče toga može li dignuti Hajduk, reći ću vam da ako se toga prihvatio, vjerujem da može - zaključio je Karačić.

Linker
24. travanj 2024 18:34