Screenshot / YouTube
'SVJESTAN SAM ŠTO ME OČEKUJE'

BIVŠI ŠPANJOLSKI REPREZENTATIVAC I LEGENDA VALENCIJE NOVI JE TRENER ISTRE 1961 Vatreno krštenje imat će već u nedjelju protiv Vulićevog Hajduka

Piše: HinaObjavljeno: 20. rujan 2018. 20:51

Bivši trener Valencie B i Lorce, 42-godišnji Cristobal Emilio Torres Ruiz, poznatiji kao Curro Torres, novi je trener Istre 1961, priopćeno je u četvrtak na konferenciji za novinare pulskog prvoligaša.

Španjolac Torres je bio desni bek koji je tijekom igračke karijere branio boje Grameneta, Recreativa, Tenerifea, Murcije i Gimnastica, a najdublji je trag ostavio u Valenciji za koju je odigrao 117 utakmica i postigao jedan pogodak. S Valencijom je osvojio dva španjolska prvenstva (2002. i 2004), jedan španjolski kup (1999), Kup UEFA-e (2004) i Europski superkup (2004), a za španjolsku je reprezentaciju odigrao pet utakmica. Po okončanju igračke započeo je trenersku karijeru i Istra 1961 bit će mu treći klub na čijoj će klupi sjediti, nakon Valencije B i Lorce.

"Svjestan sam što me očekuje. Poznajem hrvatske igrače i hrvatsku ligu, gledao sam i neke utakmice, ali ne bojim se te želim što prije stvoriti harmoniju između igrača i trenera. Uvijek će igrati najbolji. Već nas u nedjelju očekuje težak ispit protiv Hajduka i znam da u svega par dana ne mogu puno toga promijeniti. Naravno, želio bih na klupi Istre 1961 krenuti dobrim rezultatom te stoga vjerujem u pozitivan rezultat" - poručio je novi trener Puljana Torres na konferenciji za novinare u Puli.

Linker
25. travanj 2024 05:35