Nikola Kalinić
 REUTERS/Alberto Lingria / REUTERS
O TOME SE PIŠE

BIVŠI TRENER UPERIO PRSTOM PREMA KALINIĆU, TALIJANI LANSIRALI SENZACIJU Hrvatski napadač ekspresno napušta Milan?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. studeni 2017. 22:45

Odlazak Vincenza Montelle s trenerske klupe Milana mogao bi značiti i odlazak Nikole Kalinića iz kluba, pišu talijanski mediji.

Hrvatski napadač potpisao je za Milan u siječnju ove godine na zahtjev upravo Montelle za 25 milijuna eura odštete, a nakon nedjeljnog remija protiv Torina (0:0) čovjek koji je doveo Klainića je postao bivši.

"Da je Kalinić zabio protiv Torina možda ne bih dobio otkaz. Situacija ni bila drugačija da smo osvojili tri boda. Ali treba braniti momčad", komentirao je Montella nakon smjene i tako indirektno prozvao Kalinića.

Kalinić je ove sezone u Milanu upisao 3 gola i 2 asistencije i 15 natjecateljskih utakmica, a takva statistika, navode talijanski mediji, nije impresionirala klupsku hijerarhiju.

Radio Rossonera tako javlja da se reaktivirao interes za Kalinića iz Kine, konkretno od Guangzhou Evergrandea koji će ga navodno pokušati dovesti već u siječnju. Vjeruje se da će Milan za Kalinića tražiti 45 milijuna eura, a ostaje za vidjeti je li hrvatski napadač promijenio mišljenje u odnosu na ljeto kada je odbio bogate ponude Tianjin Quanjiana.

Linker
23. travanj 2024 17:24