REUTERS
'BIT ĆE VAŽAN IGRAČ U MILANU'

BOBIĆ ODUŠEVLJEN BOBANOM NAKON REALIZACIJE VELIKOG I KOMPLICIRANOG POSLA 'Zvone će biti sjajan direktor! On je znao da sam zainteresiran za Silvu...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. rujan 2019. 01:44

Sportski direktor Eintrachta iz Frankfurta Fredi Bobić otkrio je u razgovoru za Gazzettu dello Sport kako je zapravo došlo do transfera Ante Rebića u Milan u posljednjim trenucima ljetnog prijelaznog roka.

Rebić je stigao na San Siru u 'tradeu' u kojem je put Frankfurta otišao Andre Silva.

"Boban je znao da sam zainteresiran za Silvu nekih mjesec dana, ali pregovori su zapravo započeli tri dana prije završetka prijelaznog roka. Nije lako pronaći rješenje u trenucima kada vrijeme radi protiv vas, ali srećom su Boban i Maldini vrhunski profesionalci. Zajedno smo pronašli rješenje koje je najbolje za oba kluba. Rebić će Milanu biti važan igrač, u to sam siguran", rekao je Bobić.

FRANKFURT AM MAIN, GERMANY - AUGUST 29: Ante Rebic of Frankfurt reacts after the second leg of the UEFA Europa League playoff match between Eintracht Frankfurt and Racing Club de Strasbourg at Commerzbank Arena on August 29, 2019 in Frankfurt am Main, Germany. (Photo by Alex Grimm/Getty Images)
Alex Grimm/Getty Images

Za Rebića je imao još lijepih riječi.

"On je bio jedan od naših vođa zadnjih nekoliko sjajnih sezona. Želim mu svu sreću, ali siguran sam da će biti dobar za Milan. Njegova najbolja pozicija je lijevo krilo, ali može biti jako dobar i kao drugi napadač. On ima potrebnu tehničku kvalitetu, može igrati vrlo dobro s obje noge i ima ritam koji ga čini nezaustavljivim. Ante je fizički vrlo jak i to je jedan od razloga zašto ga je naš trener teško pustio", objasnio je Bobić.

Za Bobana, glavnog Milanovog direktora za nogometna pitanja, Bobić je također imao same riječi hvale.

"Zvone će biti sjajan direktor. To nije lagan posao, ali on je jak karakter i snaći će se", zaključio je Bobić.

Linker
19. travanj 2024 04:16