Ronald Gorsic / CROPIX
PIŠU ENGLEZI

BOMBA IZ ENGLESKE! PEP GUARDIOLA U ZAGREBU PRONAŠAO POJAČANJE ZA CITY? Pada rekord, a mladi Hrvat trebao bi popuniti poziciju legendarnog veznjaka

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. svibanj 2018. 20:13

Engleski mediji raspisali su se o interesu Pepa Guardiole za mladog igrača zagrebačke Lokomotive. Riječ je o Lovri Majeru, igraču koji je još kao dijete trenirao u Dinamu, a s Lokomotivom je prvi put 2016. zaigrao u Prvoj HNL.

Lovro je u upravo završenoj sezoni skupio 30 nastupa u ligi i četiri u kupu. Čak 14 puta upisao se u strijelce, a bilježi i pet asistencija. Njegovu ovosezonsku igru najviše pamtimo po povijesnoj 4:1 pobjedi Lokomotive nad Dinamom kada se dvaput upisao u strijelce.

Vijest je prvi prenio The Sun koji raspolaže s cifrom od oko 8 milijuna funti, a to bi bio najunosniji transfer u povijesti ovog zagrebačkog kluba. Informacije britanskog medija začinjene su i nagađanjima da bi Lovro mogao odmah dobiti priliku u prvoj momčadi, no nije isključeno i da bi po iskustvo i novo znanje morao otići i na posudbu u neku od Cityjevih filijala.

Navode i da za Majera postoji interes škotskog velikana Celtica te da bi 20-godišnjak trebao biti igrač koji će popuniti poziciju upražnjenu odlaskom legendarnog veterana Yayu Tourea.

Linker
16. travanj 2024 22:45