Boris Kovacev / CROPIX
PIŠU ENGLEZI

BOMBA S 'OTOKA'! DVOJICA VATRENIH MOGLA BI USKORO NAVUĆI DRES MANCHESTER UNITEDA Mourinho za jednog pripremio čak 50 milijuna eura

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. srpanj 2018. 12:43

Završilo je Svjetsko prvenstvo u Rusiji i nakon mjesec dana nogometne groznice na površinu su isplivala neka nova lica i neki novi junaci, a svoju kvalitetu je samo dodatno potvrdio i dobar dio već odavno poznatih imena.

Poznato je i kako nakon ovakvih natjecanja kreće jedno novo ludilo, a pritom mislimo na ono transferno koje bi trebalo idućih nekoliko tjedana puniti naslovnice sportskih medija. Zbivanja u Rusiji proslavila su dobar dio igrača koji su sada vrlo tražena roba na nogometnom tržištu, a povijesni uspjeh Hrvatske lansirao je Vatrene junake među najpopularnije transfer priče.

Soccer Football - World Cup - Final - France v Croatia - Luzhniki Stadium, Moscow, Russia - July 15, 2018  Croatia's Ivan Perisic celebrates scoring their first goal with Ante Rebic    REUTERS/Carl Recine
REUTERS/Carl Recine

Iz engleskih medija tako samo dan nakon što je Hrvatska ubilježila povijesni uspjeh osvajanjem svjetskog srebra stiže priča o potencijalnom transferu Ivana Perišića i Ante Rebića u redove Manchester Uniteda.

Prema Englezima, Jose Mourinho je za Rebića pripremio čak 50 milijuna eura za što smatra da bi trebalo zadovoljiti apetite Eintrachta iz Frankfurta. 24-godišnjih Hrvat je na ovom Mundijalu oduševio svojom borbenošću i trkom, a najviše će ga se pamtiti po pogotku kojim je načeo Argentinu još u grupnoj fazi prvenstva.

S 'Otoka' paralelno stiže i priča o obnovljenom interesu Uniteda za usluge Ivana Perišića koji je maestralno odigrao završnicu natjecanja u Rusiji. Ivan je, podsjetimo, u Rusiji tri puta tresao protivničke mreže. Prvi njegov pogodak dogodio se još protiv Islanda, dok je posljednja dva zabio protiv Engleske u polufinalu i Francuske u velikom finalu.

Ivan je bio velika želja Josea Mourinha još tijekom prošle godine, a njegov bi dolazak, prema pisanju Engleza, otvorio prostora za odlazak Anthonyja Martiala za kojeg je pak zainteresiran Tottenham. Navodno su u ovoj priči razgovori već uznapredovali.

"Ne znam zašto nije došao u Manchester još prošle godine kada sam bio zainteresiran za njega", bila je jedna od izjava Mourinha još nakon polufinala u kojem je Perišić zabio izjednačujući pogodak protiv Engleske.

Linker
26. travanj 2024 06:55