REUTERS/Ralph Orlowski
 REUTERS
NA METI KATALONACA

'BRACO' SALIHAMIDŽIĆ DAO BARCELONI PONUDU KOJU TEŠKO MOŽE ODBITI Bayern je spreman odreći se sjajnog veznjaka, ali samo pod jednim uvjetom

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 09. lipanj 2018. 22:13

Već neko vrijeme Thiago Alcantara nalazi se na meti Barcelone iz koje je prije nekoliko sezona stigao u redove Bayerna. Katalonci bi ga vrlo rado vratili na Nou Camp, ali da bi posao bio sklopljen morat će odgovoriti na jedan zahtjev kluba iz Münchena.

Prema napisima medija u njemačkoj, sportski direktor Bayerna, Hasan Salihamidžić već je neko vrijeme u kontaktu s čelnicima Barcelone koja je u prvoj verziji bila spremna platiti oko 65 milijuna eura za 'odbjeglog' nogometaša, ali sada je na stolu nova ponuda Nijemaca.

Naime, Bavarci su se spremni odreći Thiaga za 50 milijuna eura, ali samo ako u drugom smjeru stigne i Francuz Lucas Digne. To ne bi trebao biti neki problem za Katalonce koji su ionako stavili Francuza na transfer listu i prema svemu sudeći ne računaju na njegove usluge u budućnosti.

Također valja istaknuti kako se Thiago Alcantara već nalazi na transfer listi Bayerna što se tiče ljetnog prelaznog roka, a osim njega Bavarci su spremni prodati Vidala, Bernata i Boatenga.

Linker
27. travanj 2024 03:42