REUTERS/Ralph Orlowski
 REUTERS
BRAZILAC ODUŠEVIO IGRAMA

'BRACO' SALIHAMIDŽIĆ PUTUJE U LONDON I DOVODI KOVAČU PRVO POJAČANJE Otpisana zvijezda 'Chelseaja' velika želja društva na Allianz Areni?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. svibanj 2018. 20:51

Otkako je stigao u Bayern kao sportski direktor kluba, Hasan Salihamidžić već je donio puno toga dobroga i pokazao kako bi se u Münchenu mogao zadržati duže vrijeme.

Ovog puta njemački mediji ističu kako je popularni 'braco' krenuo u misiju dovođenja Chelseajevog Kenedya koji se trenutačno nalazi na posudbi u Newcastleu. Još uvijek nije poznato koliko su na Allianz Areni spremni izdvojiti za ovog sjajnog Brazilca koji u posljednje vrijeme pruža sjajne partije na Otoku.

Kenedy po svom dolasku nije uspio nametnuti u Chelseaju te je iz tog razloga poslan na posudbu u Newcastle.

Pod palicom Rafe Beniteza dobio je apsolutnu slobodu u igri i postao je jedan od ključnih igrača kluba. Vrlo je izvjesno kako će na kraju sezone Bayern napustiti Bernat, a Salihamidžić vjeruje kako bi Kenedy bio idealno rješenje jer može pokrili sve pozicije na lijevoj strani.

Brazilčeva vrijednost procijenjuje se na sedam milijuna erua, a ove je sezone u 19 utakmica postigao i tri pogotka te ubilježio pet asistencija.

Linker
24. travanj 2024 09:34