REUTERS/Dylan Martinez
VREMENA ZA POSAO PONESTAJE

BRITANCI SLIKOVITO PREDSTAVILI VATRENOG U PRIČI O VELIKOM TRANSFERU 'Hrvat s konjskim repićem će začepiti šuplju obranu Arsenala'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. kolovoz 2018. 11:43

Trener Arsenala Unai Emery ozbiljno je zagrizao za Domagoja Vidu.

Branič Vatrenih samo je jedan od mnogih hrvatskih reprezentativaca koji su nakon povijesnog uspjeha na Svjetskom prvenstvu privukli poglede najvećih svjetskih nogometnih klubova.

Pisalo se da Vidu u svojim redovima žele vidjeli brojni premierligaši. Spominjali su se tako Liverpool, West Ham, Everton,... No, u posljednje je vrijeme najglasnija ponuda Arsenala koji je spreman Bešiktašu za Hrvata poslati 28 milijuna eura.

Soci, Adler, Rusija, 070718.
Olimpijski stadion Fisht.
FIFA World cup 2018.
Nogometna utakmica cetvrt finala svjetskog nogometnog prvenstva, FIFA World cup 2018, Rusija - Hrvatska.
NA fotografiji: Domagoj Vida
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Tom Dubravec / CROPIX

Emery nema puno vremena, prijelazni rok na 'Otoku' završava 9. kolovoza, a Vidin potencijalni transfer su na jako slikovit način prezentirali u The Sunu.

"Novi šef Arsenala Emery nije impresioniran obranom koju je naslijedio od Arsenea Wengera, a u Hrvatu s konjskim repićem je pronašao čovjeka koji će začepiti njegovu šuplju obranu", stoji u tekstu britanskog medija koji navodi i da bi transfer Vatrenog bio moguć samo ako 'Topnici' uspiju u međuvremenu prodati Shkodrana Mustafija ili Dannyja Welbecka.

Linker
19. travanj 2024 05:23