Marco Luzzani/Getty Images
VIŠE OTVORENIH OPCIJA

BUDUĆNOST NIKOLE KALINIĆA I DALJE POD VELIKIM UPITNIKOM Agent otkrio: 'Žele ga Atletico, Sevilla i još neki, ali čekamo odluku Milana'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. srpanj 2018. 17:14

Iako je dio talijanskih i engleskih medija još prije nekoliko dana pisao kako je Nikola Kalinić već dogovorio uvjete transfera u Atletico Madrid, to se još nije dogodilo.

Za usluge hrvatskog napadača Milana, kojeg je Zlatko Dalić poslao prijevremeno kući s SP-a, zainteresirani su Atletico i Sevilla, a o cijeloj priči je za Estadio Deportivo progovorio Klainićev agent Tomislav Erceg.

"Kalinić je svjestan interesa nekoliko momčadi. Ali moramo pričekati i vidjeti što će Milan odlučiti. Atletico je zainteresiran, ne možemo to skrivati, ali i Sevilla je zainteresirana također. Nekoliko je otvorenih opcija, ali ovisit će o Milanu", rekao je Erceg.

"Nikola zna koliko je Atletico kompetitivan s trenerom kao što je Simeone, ali trenutno nije sve na nama. Jednom kada Milan kaže svoju odluku mi ćemo sve procijeniti", dodao je Erceg.

Prošle je sezone Kalinić upisao 6 golova u 31 nastupu za Milan u Serie A, a zbog slabije se sezone po transferu iz Fiorentine našao na udaru kritika.

Koji će na kraju biti njegov klub ostaje za vidjeti, ali, čini se, da u Milanu neće ostati...

Linker
25. travanj 2024 07:52