Alessandro Garofalo / REUTERS
PREGOVORI U TIJEKU

ČEKA SE VELIKI RASPLET U LONDONU! BIVŠI HAJDUKOVAC JOŠ UVIJEK NE ZNA GDJE ĆE NASTAVITI KARIJERU Neki bi ga htjeli kupiti, ali velikan traži previše

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 12. srpanj 2017. 00:07

Nimalo ugodna situacija za mladog reprezentativca Marija Pašalića, jer niti odlične partije koje je pružao u talijanskoj Seriji A noseći dres Milana nisu mu otvorila očekivana vrata, prenosi Slobodna dalmacija.

Pašalić se nakon odmora vratio u London, javio se u stožer Chelsea i sada čeka rasplet. Očito je da ga trener Conte baš i ne vidi na Stamford Bridgeu, ali nije voljan se niti olako odreći mladog Hrvata.

Posudba je moguća, ali samo pod uvjetom da Pašalić produlji ugovor sa "penzionerima" pa da ga Londončani negdje proslijede. Jer na ljeto 2018. Mario je slobodan igrač. Takva je situacija već bila i u Milanu je bila odlična kombinacija, nije niti čudno što su i “rossoneri” ponovno u kombinaciji. Jednako kao i Lazio, a nisu imuni niti u njemačkoj na usluge mladog hrvatskog reprezentativca.

S druge strane javio se Betis s konkretnom ponudom kupnje Marije Pašalića, ali problem je što malo nude. Klub iz Seville je prodao Darija Ceballosa u Real Madrid i rado bi nam mjestu zadnjeg veznog vidjeli Pašalića. No Chelsea cijena od tri milijuna koliko je ponuđena nije baš nešto što bi ih oborilo s nogu. Traže više, puno više.

Kontakti su uspostavljeni, pregovori su u punom jeku, a Pašalić će dok se ne rasplete ovaj Gordijev čvor trenirati u Chelsea. Nije isključeno da na kraju i ostane na Stamford Bridgeu.

Linker
20. travanj 2024 09:39