Getty Images
ODLAZAK S OTOKA

ČELNICI KLUBA PRVO SU PORUČILI KAKO JE TO NEMOGUĆA MISIJA, ALI SADA SE PRIČA POTPUNO OKRENULA Nikola Vlašić na pragu odlaska iz Evertona!

Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 14. lipanj 2019. 18:15

Čelnici CSKA zimus su javno poručili da je otkup ugovora Nikole Vlašića (21) nemoguća misija. Međutim, šest mjeseci kasnije priča se potpuno okrenula. CSKA već tjednima pregovara s Evertonom, te su ruski mediji izašli s tezom da su dva kluba jako blizu dogovora i da Vlašića samo detalji dijele od potpisa ugovora s moskovskim klubom.

I riječi Vlašićevog menadžera Tončija Martića dodatno su ih uvjerile u to: - Mogu vam samo reći da CSKA i Nikola razgovaraju o mogućem ugovoru.

Znače li Martićeve riječi da su Everton i CSKA već postigli dogovor o otkupnoj cijeni? Englezi su još ranije ustvrdili kako je 15 milijuna eura cijena ispod koje Everton neće razgovarati s potencijalnim kupcima, a to je za Moskovljane golema svota jer zna se da je klub već duže vrijeme u financijskim problemima.

S druge strane, čelnici kluba imali su Nikolu devet mjeseci u klubu, vidjeli su ga na utakmicama, ali jednako su tako mogli pratiti svaki njegov korak. Trener Gončarenko odavno im je poručio da je Nikola igrač oko kojeg želi zidati ovu mladu momčad koja neupitno ima veliki potencijal.

Ako su se CSKA i Everton doista dogovorili, pregovori s Nikolom Vlašićem sigurno neće biti teški, jer hrvatski ofenzivac nikada nije skrivao oduševljenje s onim što ima u Moskvi...

Linker
25. travanj 2024 14:53