Kim Klement / USA Today Sports
PRENOSE ENGLEZI

CHELSEA I BAYERN U BORBI ZA NESUĐENOG VATRENOG Veznjak koji je odbio igrati za Hrvatsku na pragu velikog transfera?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. veljača 2018. 13:26

Jedan od najboljih mladih nogometaša Europe, Christian Pulisic, inače Amerikanac hrvatskog podrijetla ponovno je na meti velikana. Nakon Chelseaja i Manchester Uniteda u bitku za njegovo dovođenje upleo se i Bayern.

Bavarci upravo u njemu vide idealnu zamjenu za Francka Riberyja i Arjena Robbena, dok s druge strane u Chelseaju traže nasljednika Edena Hazarda i Williana koji bi na ljeto mogli napustiti London, prenosi Daily Mail.

Chelsea i Borussija su ove zime uspostavili dobre odnose nakon što je na Westfalen na posudbu stigao napadač Batshuayi i odmah oduševio, a upravo bi Belgijac mogao biti dio trasfera ukoliko dođe do dogovora dvaju klubova.

Chelsea je tako za Pulišića spreman ponuditi napadača uz još nekoliko milijuna eura. Ipak, izgleda kako u Dortmundu nisu pretjerano oduševljeni takvom ponudom već za svog veznjaka traže ni manje ni više nego 100 milijuna eura.

Ukoliko ovakav 'deal' propadne, Pulisic bi mogao preseliti i u redove Bayerna koji posljednjih sezona ima tradiciju dovođenja nogometaša iz Dortmunda (Robert Lewandowski, Mats Hummels i Mario Goetze).

Podsjećamo, Pulisicevi djed i otac su Hrvati, ali mladi je nogometaš odbio igrati za Hrvatsku iako je bilo interesa s naše strane i u konačnici odabrao reprezentaciju SAD-a.

Linker
19. travanj 2024 20:01