youtube
BIT ĆE OVO VATRENO LJETO

CHELSEA PRONAŠAO ZAMJENU ZA COSTU Već je poslana ponuda od 60 mil. eura, ali Talijani ne žele niti razgovarati za manje od 100 milijuna!

CHELSEA PRONAŠAO ZAMJENU ZA COSTU Conte odlazi na Čizmu po napadača: Već je poslana ponuda od 60 mil. eura, ali Talijani ne žele niti razgovarati za manje od 100 milijuna!
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. travanj 2017. 17:13

Sve je više izvjesno kako će španjolski napadač u redovima Chelseaja uskoro napustiti London i krenuti prema Kini gdje mu pripremaju bogati ugovor. Njegov odlazak mogao bi stvoriti rupu u napadu Bluesa, ali kako prenose neki strani mediji, Antonio Conte već je pronašao zamjenu.

Fantastični napadač Torina, Andrea Belotti prvi je na listi želja talijanskog stručnjaka na klupi Chelseaja Antonija Contea koji će učiniti sve kako bi ga doveo na Otok. Belotti je ove sezone u svim natjecanjima u 35 utakmica postigao ukupno 29 pogodaka i zasigurno bi bio veliko pojačanje.

Neslužbene informacije govore kako je iz Engleske već stigla ponuda od 60 milijuna eura, uz sve dodatne bonuse, ali to su Talijani odbili. Ne treba to čuditi obzirom kako Belotti u svom ugovoru ima otkupnu klauzulu od 100 milijuna eura i ne žele niti započeti pregovore za ništa manje od toga.

Po broju golova u italijanskom prvenstvu, Belotti zajedno sa Džekom dijeli prvo mjesto. Obojica su na brojci 25.

Linker
18. travanj 2024 22:11