Screenshot
ČISTA FANTAZIJA

ČINJENICE DEMANTIRAJU PRIČU O SENZACIONALNOM TRANSFERU KOJI JE IZNENADIO HRVATSKU Vrtoglava i nebulozna cifra ostavlja dojam obmane

Piše: Darko RužićObjavljeno: 06. listopad 2018. 00:42

Da je informacija koju je iznio Josip Sušić (18) o svom odlasku u Katar točna, bila bi jedna od vijesti dana. Da su u igri za donedavnog člana NK Osijek (s kojim je prije tri tjedna raskinuo ugovor) tri milijuna eura, bilo bi to pravo čudo. Ali, da se radi o transferu od čak 30 milijuna eura, e to je nešto sasvim drugo. Čista fantazija!

Činjenice demantiraju “transfer o kojem se govori”. Dakle, Sušić nije najbolji strijelac prošlog prvenstva juniorske HNL, nije ni u najužem krugu najperspektivnijih igrača svog uzrasta u Hrvatskoj, nije ni ovo ni ono, nije ni... Ništa drugo nego mladi igrač koji traži svoj put i sanja o danu u kojem bi mogao postati nogometna zvijezda.

Činjenice o putanji Sušićeve karijere sve govore i jedno je jasno - priča o odlasku u Katar, za tu vrtoglavu, nebuloznu novčanu cifru od 30 (trideset) milijuna eura poglavito, nažalost, ostavlja dojam obmane.

Linker
19. travanj 2024 07:21