Getty Images
KRALJEVI PRIJELAZNOG ROKA

ČITAV SVIJET SE PITA KAKO IM TO USPIJEVA, A VEĆ SADA KUHAJU NOVI POSAO KOJI BI MOGAO BITI PRAVI HIT Juventus ne želi platiti ni eura za zvijezdu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. kolovoz 2019. 10:52

Mnogi se slažu kako Juventus posljednjih godina radi odličan posao kada su transferi u pitanju, a mediji na Otoku donose novu senzaciju. Naime, Torinezima je za oko zapeo jedan od najboljih veznjaka svijeta, Danac Christian Eriksen, a 'stara dama' bi navodno pričekala do idućeg ljeta kada bi ga pokušala dovesti potpuno besplatno.

Uoči početka ove sezone Juve je na sličan način osigurao usluge Adriena Rabiota, Aarona Ramseyja i Gianluigija Buffona. Sjajan veznjak Tottenhama već se ovog ljeta povezivao s odlaskom u Barcelonu i Manchester United, ali poslovi su u konačnici propali. Još uvijek postoji nada da Danac do 2.9 (službeni završetak ljetnog prijelaznog roka) napusti London, ali ukoliko se to ne dogodi, u Torinu bi mogli krenuti u operaciju njegovog dovođenja već idućeg ljeta.

Soccer Football - Premier League - Tottenham Hotspur v Crystal Palace - Tottenham Hotspur Stadium, London, Britain - April 3, 2019  Tottenham's Harry Kane, Christian Eriksen and Toby Alderweireld celebrate after the match                       REUTERS/Dylan Martinez  EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or
REUTERS/Dylan Martinez

Obzirom da je Danac ušao u posljednju godinu svog ugovora ima pravo ući u pregovore s drugim klubovima i to već u siječnju. Juventus već niz godina bez odštete u klub dovodi sjajne nogometaše poput Andree Pirla, Paula Pogba ili Emrea Cana.

Kako će se stvari razvijati ostaje za vidjeti, ali ukoliko uspiju dogodine osigurati usluge ovog izvrsnog danskog veznjaka bio bi to novi sjajan posao uprave 'stare dame'.

Linker
23. travanj 2024 21:00