REUTERS/Phil Noble
ČUDESNI TRANSFER NA POMOLU?

CITY RUŠI SVJETSKI REKORD? NA ETIHAD USKORO STIŽE ČOVJEK KOJI ĆE IH VRATITI U VRH On je odgovor za sve probleme, ali koštat će ih 120 milijuna eura!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. siječanj 2020. 18:32

Ako je za vjerovati informacijama s Otoka, Manchester City bi ovog ljeta mogao potrošiti ogromnu cifru na pojačanja kako bi ponovno dominirao engleskim nogometom. Prvi na listi želja je stoper Napolija Kalidou Koulibaly.

Pep Guardiola na duže je vrijeme ostao bez Aymerica Laportea, u međuvremenu nije uspio pronaći zamjene za Vincenta Kompanyja i Johna Stonesa, a kada je u pitanju Argentinac Nicolas Otamendi, spomenuti igra toplo-hladno što nije dovoljno za klub kao što je City. 'Građani' su tako u vrlo kratkom vremenu postali 'tanki' u zadnjem redu, a idealno rješenje vide upravo u stoperu Napolija.

Pep i društvo s Etihada su navodno spremni idućeg ljeta aktivirati otkupnu klauzulu za ovog sjajnog braniča koja iznosi oko 120 milijuna eura. Dođe li do ovog posla, Koulibaly bi tako postao najskuplji stoper svih vremena. Ipak, osim kluba iz Manchestera za njegove su usluge još zainteresirani Chelsea i Tottenham tako da će City imati veliku konkurenciju u realizaciji ovog posla.

Soccer Football - Serie A - Inter Milan v Napoli - San Siro, Milan, Italy - December 26, 2018   Napoli's Kalidou Koulibaly reacts as he is shown a red card by referee Paolo Mazzoleni while Inter Milan's Mauro Icardi looks on   REUTERS/Alberto Lingria - RC1E08A54B00
REUTERS/Alberto Lingria

Osim Koulibalyja, Pep bi na Etihad volio dovesti i Bena Chilwella, lijevog beka Leicestera obzirom kako nije zadovoljan predstavama koje u plavom dresu pruža Benjamin Mendy. Ostaje za vidjeti kako će se čitava priča rasplesti, ali mediji u Engleskoj tvrde kako je Guariola odlučan u namjeri da osnaži zadnji red kako bi ponovno 'tresao' otočkim nogometom.

Linker
19. travanj 2024 00:16