REUTERS/Eloy Alonso
U LOVU NA 'MAESTRA'

ČOVJEK KOJI JE STVORIO 'NOVI' JUVE ODLAZI U REDOVE LJUTOG RIVALA Talijani tvrde: Već radi na dva transfera! Prva želja mladi Francuz, a druga Modrić?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. studeni 2018. 11:50

Jedan od ključnih ljudi u dovođenju Cristiana Ronalda u Torino i vjerojatno ključan čovjek u stvaranju atomskog Juventusa bio je Giuseppe Marotta koji je u ponedjeljak primio nagradu za najboljeg generalnog menadžera u Italiji. Iako je trenutačno bez posla, Marrota je na korak do dolaska u Inter. U Torinu su mu se zahvalili jer Agneli smatra kako je vrijeme za pomlađivanje kadra.

Kako prenosi CalcioMercato Marrota se navodno već dogovorio s Interom, ali je čitava priča ostala u tajnosti dok se nije postigao dogovor o odšteti od Juventusa. U konačnici je napustio Juve bogatiji za 400 tisuća eura, a navodno je već krenuo intenzivno raditi na pojačanjima u svojem novom klubu.

Talijanski mediji ističu kako mu je prvi zadatak dovođenje nekad najskupljeg mladog nogometaša svijeta Anthonya Martiala iz Manchester Uniteda, ali vrlo je vjerojatno kako će Francuz ipak ostati na Otoku, pogotovo ako se u obzir uzme činjenica da je u posljednje vrijeme jedan od najboljih Joseovih igrača.

Druga velika želja je Luka Modrić koji prema tamošnjim napisima još uvijek nije odustao od dolaska u Inter. Još prošlog ljeta krenula je čitava priča oko odlaska Luke na Čizmu, a ostaje za vidjeti hoće li se sve na kraju i realizirati. Talijani navode kako je ovo tek početak Marrotine avanture u Interu i kako će se s transferima vrlo vjerojatno pričekati do ljeta, ali kako god bilo bit će zanimljivo pratiti buduće poslove i transfere u Milanu.

Linker
27. travanj 2024 06:34