Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images / Getty Images
HOĆE I NOVOG TRENERA

CRISTIANO RONALDO U ULOZI MENADŽERA! TALIJANI TVRDE: OD JUVENTUSA ZATRAŽIO DA DOVEDE OVAJ TROJAC? Šanse da mu se želje ostvare ravne su nuli!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. veljača 2019. 10:47

Ako je za vjerovati medijima u Italiji Cristiano Roandlo želi stvoriti nešto nevjerojatno u Juventusu. Otkako je stigao u Juventus Portugalac je u 33 utakmice postigao 21 pogodak i upisao 12 asistencija, ali smatra kako mu treba više pomoći drugih igrača.

Cristiano navodno traži od kluba da ojačaju svoj kadar dovođenjem Marcela, Modrića i Varanea, igračima s kojima je prethodno igrao zajedno u Real Madridu. CR7 ne želi stati samo na ovome već bi uz spomenut trojac igrača volio na klupi vidjeti i svog bivšeg trenera Zinedinea Zidanea.

Ipak, šanse da mu se želje ostvare su ravne nuli obzirom da je Luka Modrić pred potpisom doživotnog ugovora s Realom. Jedino bi mogao stići Marcelo koji u posljednje vrijeme nema preveliku minutažu, ali i njegov odlazak je vrlo upitan.

Soccer Football - Champions League - Round of 16 First Leg - Atletico Madrid v Juventus - Wanda Metropolitano, Madrid, Spain - February 20, 2019  Juventus' Cristiano Ronaldo reacts        REUTERS/Sergio Perez
REUTERS

Ronalda najviše brine to što Bianconeri nisu dovoljno konkurentni u Ligi prvaka, a nakon poraza od Atletico Madrida (2:0) navodno je počeo razmišljati i o odlasku...

Linker
19. travanj 2024 11:55