Jamie Carragher
 Michael Regan/Getty Images
'NIJE TO POSAO STOLJEĆA'

'DA MU JE MENADŽER BIO BILO TKO DRUGI, ZAVRŠIO BI NA OLD TRAFFORDU!' Legenda podržala ljutog rivala u slučaju koji je izazvao nevjericu kod navijača

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. veljača 2020. 00:17

Mnogim navijačima Manchester Uniteda nejasno je zašto je njihov klub propustio potpisati Erlinga Haalanda u siječanjskom prijelaznom roku.

Odštetna klauzula sjajnog 19-godišnjeg Norvežaninna iznosila je svega 20 milijuna eura, a iako je bio na pregovorima u Manchesteru igrač je na kraju završio u Borussiji Dortmund. I tamo je ekspresno dokazao svoju igračku klasu zabivšu 11 golova u prvih 7 utakmica.

Engleski mediji su analizirajući Unitedov propust objavili da je glavni razlog za nepotpisivanje Haalanda igračev menadžer Mino Raiola s kojim su 'Crveni vragovi' u lošim odnosima, ali zanimljivo je da je Eda Woodwarda, izvršnog predsjednika Manchester Uniteda, u njegovoj zavadi s kontroverznim menadžerom podržao i Jamie Carragher.

DORTMUND, GERMANY - FEBRUARY 18: Erling Braut Haaland of Dortmund in action during the UEFA Champions League round of 16 first leg match between Borussia Dortmund and Paris Saint-Germain at Signal Iduna Park on February 18, 2020 in Dortmund, Germany. (Photo by Stuart Franklin/Bongarts/Getty Images)
Stuart Franklin Bongarts/Getty Images

Nekadašnji kapetan Liverpoola tvrdi da u Manchester Unitedu - nisu pogriješili vezano uz Haalanda.

"Tko god je potpisao Haalanda iz RB Salzburga znao je da neće dobiti samo sjajnog mladog talenta, već će u grad dovesti cirkus u obliku njegovog menadžera Mina Raiole. United, kao i svaki klub koji je skautirao norveškog tinejdžera, morao je odvagati vrijednost igrača s utjecajem odvlačenja pažnje koji dolazi s njegovim agentom", rekao je Carragher u razgovoru za The Telegraph.

"Nema veze što je Solskjaer rekao Haalandu kako bi ga uvjerio da dođe na Old Trafford, razmno je pretpostavi da je igraču više značio savjet njegovog agenta. Ne mogu si pomoći, ali mislim da je Haalandov agent bio netko drugi, da bi on ipak završio na Old Traffordu. Iako se čini da je s obzirom na cijenu Haaland za Dortmund bio posao stoljeća, to ne znači da je ujedno i tražena cijena bila vrijedna plaćanja za Manchester United", dodao je Carragher.

Linker
22. travanj 2024 18:37