Reuters
EUROPSKI DIV KUCA NA VRATA

DINAMO NIKAD NIJE SKUPLJE PRODAO JEDNOG IGRAČA! Najveći protivnik u Ligi prvaka sprema rekordni posao na Maksimiru!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 14. studeni 2019. 12:23

"Mislim da svjedočimo nekima od zadnjih utakmica Danija Olma u Dinamu. Olmo je spreman za odlazak ove zime, može igrati u bilo kojem velikom europskom klubu", rekao je jučer Nenad Bjelica, a danas je iz Italije stigao i nastavak priče o mogućem odlasku najveće zvijezde s Maksimira.

Talijanski Calciomercato javlja kako Olma već ove zime želi dovesti Manchester City te da su bogati vlasnici kluba s Etihada spremni platiti Dinamovu cijenu, koja nije mala.

Olmo je u 2019. godini s mladom reprezentacijom Španjolske osvojio Europsko prvenstvo, dobio poziv u A selekciju jedne od najjačih reprezentacija svijeta, s Dinamom je izborio europsko proljeće u Europskoj ligi, a u novoj sezoni potvrdio veliku formu sa šest golova i isto toliko asistencija u 17 utakmica.

21-godišnja zvijezda Dinama trenutno po Transfermarktu vrijedi 30 milijuna eura, ali na Maksimiru ga sigurno neće pustiti za manje od 40 milijuna.

Calciomercato piše kako je Manchester City spremio vrtoglavu ponudu za igrača pred kojim je velika nogometna budućnost te da bi Olmo već zime trebao napustiti Maksimir, u najvećem Dinamovom transferu u povijesti.

Linker
23. travanj 2024 12:32