Ronald Gorsic / CROPIX
(NE)MORALNA PONUDA

DANI OLMO POSTAJE JEDAN OD NAJPLAĆENIJIH IGRAČA U POVIJESTI DINAMA!? Pogledajte koliko će Španjolac zarađivati ako potpiše ugovor na pet godina!

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 24. srpanj 2019. 14:15

Za one koji su se ponadali da bi Dani Olmo mogao potpisati novi petogodišnji ugovor i još neko vrijeme ostati u Dinamu, moramo naglasiti da Olmovo eventualno potpisivanje ugovora ništa bitno ne mijena na stvari.

On sutra može potpisati taj ugovor, a već preksutra može otići! Ako stigne tzv. “nemoralna ponuda”, ode Dani u inozemstvo.

Inače, Olmo na prvu nije potpisao, a jučer smo doznali da je Dinamova ponuda mladom Španjolcu još podebljana. Ne radi se o 800.000 eura, o prvoj cifri koja je bila namijenjena mladom Španjolcu, nego je priča podignuta na mnogo veću financijsku razinu.

Kako bi ga ipak odobrovoljili na potpis, Modri su mu ponudili čak 1,2 milijuna eura godišnje!

Zagreb, 190719.
Stadion Maksimir.
Hrvatski Telekom Prva liga, 1.HNL, 1.kolo, seniori, utakmica GNK Dinamo - NK Lokomotiva.
Na fotografiji: cvijece za Dani Olmo.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajac / CROPIX

Odgovora još ipak nema, jer Dani o odluci mora porazgovarati s svojom obitelji, menadžerima... Ipak, moguće je da će vrlo brzo potpisati. Naime, Olmo s potpisom tog ugovora definitivno nema što izgubiti. Jer, u novi ugovor će biti uglavljena odštetna klauzula. Istina, još nije o njoj raspravljano, to će se dogoditi onog trenutka kad se sjedne za stol. Tako da će s te strane mladi španjolski reprezentativac biti miran. Kad stigne ponuda koja je identična odštetnoj klauzuli, može mirno odšetati iz plavih dvora.

S druge pak strane, ako ne stigne takva ponuda, s 1,2 milijuna godišnje u Dinamu dat će se preživjeti, zar ne?

Linker
25. travanj 2024 12:48