Ronald Gorsic / CROPIX
PIŠU TALIJANI

DEBITIRAO PRIJE MJESEC DANA, A VEĆ BI MOGAO POSTATI JEDAN OD NAJVEĆIH TRANSFERA U POVIJESTI RIJEKE Čak tri talijanska kluba ozbiljno zainteresirana?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. travanj 2019. 15:02

Prema pisanjima talijanskog Tuttomercata nekoliko klubova iz Serie A zainteresiralo se za mladoga Ivana Lepinjicu.

Ovaj talentirani 19-godišnji veznjak za Rijeku Igora Bišćana debitirao je prije svega mjesec dana, a već je na sebe navukao golem interes potencijalnih kupaca. Upravo su ti isti kupci navodno bili na jučerašnjem polufinalu Kupa u kojem je Rijeka s 2:1 pobijedila inter i izborila finale s Dinamom.

Kroz talijanske medije najviše se spominju Tudorov Udinese te Fiorentina i Sassuolo. Upravo Udinese prema napisima u susjedstvu nudi 5 milijuna eura, što je iznos koji bi mogao zainteresirati čelnike s Rujevice. Tuttomercato spominje i da su ovi klubovi Lepinjicu primijetili još na turniru u Viareggiu.

Mladi Ivan dosad je upisao sedam nastupa za Rijeku u Prvoj HNL, a u spomenutoj utakmici s Interom odigrao je svih 90 minuta. Transfermarkt mu je procijenio vrijednost na 100 tisuća eura...

Ako zaista dođe do transfera od pet milijuna eura, to bi onda bio drugi najveći u povijesti Rijeke. Odmah iza Andreja Kramarića koji je za 9 milijuna prešao u Leicester još tamo 2015. godine, a uz bok Filipu Bradariću koji je u siječnju potpisao za Cagliari (5 mil.).

Linker
18. travanj 2024 13:41