Foto: Damir Krajac / CROPIX
PONUDE SA SVIH STRANA

DEJAN LOVREN SVE BLIŽE ODLASKU S ANFIELDA OVOGA LJETA Pljušte ponude za našeg stopera, u akciju njegovog dovođenja uključila se i hit momčad Italije

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. ožujak 2020. 00:07

Talijanski prvoligaš Lazio zainteresiran je za hrvatskog braniča Dejana Lovrena, objavio je portal Football Italia. Nebeskoplavi su na pragu povratka u Ligu prvaka nakon više od deset godina čekanja, a obranu bi htjeli pojačati iskusnim stupom obrane hrvatske nogometne reprezentacije.

Rimski klub spreman je realizirati transfer iz Liverpoola i dovesti Lovrena već ovoga ljeta. Dejanov ugovor s Redsima istječe krajem iduće sezone, a pregovori za produženje ugovora nisu imali većeg uspjeha.

Vatreni je imao ponude i iz Milana te iz Rome još prošle sezone, no tada je odlučio ostati u redovima europskog prvaka i boriti se za vrh Premiershipa. U Laziju su svjesni kako dobiti Lovrena neće biti lako jer ga u svojemu dresu žele vidjeti i čelnici Tottenhama, Milana, Lyona te Arsenala.

Catherine Ivill/Getty Images
Catherine Ivill Getty Images

Hrvatski je branič u Liverpoolu od 2014. i skupio je 130 nastupa uz pet golova, no ove je sezone izgubio status prvotimca u konkurenciji Joea Gomeza, Joela Matipa i Virgila van Dijka.

Linker
24. travanj 2024 01:42