youtube screenshot
SVE JE STVAR NAVIKE

DETALJ NAKON VELIKOG TRANSFERA KOJI ENGLEZIMA NIKAKO NIJE MOGAO PROMAKNUTI Novo pojačanje Arsenala uvijek kaže istu rečenicu kada potpiše za novi klub

Piše: HinaObjavljeno: 23. siječanj 2018. 12:22

Čileanski napadač Alexis Sanchez u ponedjeljak je prešao iz Arsenala u Manchester United, a klub sa Old Trafforda je za Sancheza u Arsenal poslao armenskog veznjaka Henrikha Mkhitaryana.

- Oduševljen sam što sam došao u najveći klubu na svijetu i što ću moći raditi sa Joseom Mourinhom - kazao je Alexis Sanchez, koji bi prema pisanju britanskih medija trebao postati najplaćeniji nogometaš u Premier ligi sa godišnjom plaćom od 28 milijuna eura .

Jednako oduševljen promjenom kluba bio je i Mkhitaryan, a posebno je interesantna bila njegova izjava po dolasku u klub koja je zapela za oko medijima na Otoku.

- Ovo je ispunjenje mojih snova - kazao je Mkhitaryan koji očito ima naviku govoriti iste stvari kad god potpiše za neki klub, jer, isto je radio kada je stigao u Borussiju Dortmund, Manchester United, a sada i Arsenal. Ovako ispada da je Armenac kao dječak navijao za svaki klub za koji je igrao u karijeri.

Linker
20. travanj 2024 20:30